cégismertető

Az Ujvári-Forgácsolómûhely Kft 2012 tavaszán alakult Ujvári György marós mester egyéni vállalkozásának utódjaként. 2012-ben bevezetésre került a 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert. Cégünk gépi forgácsolással foglalkozik.

Cégünk 2012.02. 29-én alakult meg teljes nevén:

Ujvári-forgácsolóműhely Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, rövidített néven: Ujvári-forgácsolóműhely KFT.

Alapító tagok:

  • Ujvári György
  • Ujvári Róbert
  • Ujvári Gábor

A Kft az 1992-ben létesült családi vállalkozásból alakult át. Az egyéni vállalkozást Ujvári György marós mester hozta létre. Később fiai Ujvári Róbert és Gábor is bekapcsolódott a vállalkozás termelésébe. Eleinte szőlőprések és darálók gépesítésével, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek felújításával, gyártásával illetve az akasztói és környékbeli emberek forgácsolási munkáival foglalkoztak.

A vállalkozás profilja az igények változásával együtt folyamatosan változott. Jelenleg fogaskerekeket, tengelyeket, nagyobb gyárak termeléséhez nélkülözhetetlen pótalkatrészeket gyártunk egyedi, kis és közepes sorozatgyártással.

Tevékenységünket Akasztón a Dózsa György utca 53 sz. alatt végezzük.

Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a kis és közepes sorozatgyártás mellett, az egyedi igények teljesítését is. Mindenben igyekszünk vevőink szolgálatára lenni. Tapasztalt – összeszokott csapat teszi lehetővé a megrendelések gyors, megfelelő minőségű teljesítését.

Reméljük, hogy árainkkal és szolgáltatásunkkal elégedett vevőink között tudhatjuk Önt és kedves munkatársait is.

Tisztelettel: Ujvári György, Ujvári Róbert és Ujvári Gábor

 

Pályázat

daranyi_kis_projekttabla_A_A1_leader_UJVARIMunkakörülmények javítása az Ujvári-Forgácsolómûhelynél

Támogatás összege: 10.370.839,- Ft

Pályázat dátuma: 2013/09/25

Az Ujvári-Forgácsolóműhely Kft. 60%-os, azaz 10.370.839,- Ft Európai uniós támogatást nyert a Darányi Ignác terv „mikro vállalkozások létrehozása és fejlesztése” című pályázatán. A 17.284.732,- Ft összköltségű beruházás keretében beszereztek egy Bernardo Titan 660 egyetemes eszterga gépet, bevezették a 9001:2009 minőségbiztosítási rendszert, valamint felújították a 205 m2 alapterületű szomszédos régi raktárépületet.

Az Ujvári-Forgácsolóműhely Kft az 1992-ben létesült családi vállalkozásból alakult át. Eleinte szőlőprések és darálók gépesítésével, mezőgazdasági gépek alkatrészeinek felújításával, gyártásával illetve az akasztói és környékbeli emberek forgácsolási munkáival foglalkoztak.

A vállalkozás profilja az igények változásával együtt folyamatosan változott. Jelenleg fogaskerekeket, tengelyeket, nagyobb gyárak termeléséhez nélkülözhetetlen pótalkatrészeket gyártanak egyedi kis és közepes sorozatgyártással.

Az uniós támogatással megvalósított beruházás és gépbeszerzés keretében felújított raktárépület és a beszerzett BernardoTitan 660 eszterga új lehetőségeket teremtett a vállalkozás számára. Korábban, bár voltak törekvések új gépek beszerzésére, ez helyhiány miatt nem volt megvalósítható.

Az alapanyag raktárt áttelepítették az új raktárépületbe, az így felszabadult helyre beállították az új esztergát, ami jelentősen bővítette a megmunkálási tartományt. Előtte átmérő 600×1500 mm volt a legnagyobb méretű alkatrész, amit meg tudtak esztergálni, ez az új géppel átmérő 670×3000 mm-re növekedett.

Az új csarnok által megnövekedett hely lehetővé teszi a jövőben új gépek beszerzését is.

A telephely bővítése ideális munkakörülményeket biztosít az alkalmazottak számára, a vállalkozás számára pedig költségoptimalizálást tesz lehetővé.

A projekt keretében megvalósult beruházás eredményeként megrendeléseik számának további bővülésére, ennek megfelelően árbevételük növekedésére számítanak. Ezen túlmenően a fejlesztés az állományi létszámuk bővítését is lehetővé teszi. A projekt befejezését követően 2 munkavállaló felvétele válik indokolttá.

 

 

 

 

 

Ujvári Gábor, gépi forgácsoló mester bizonyítvány, mester remek